Cookiepolitik

Her kan du se hvilke oplysninger, vi gemmer, når du besøger os, og hvad vi bruger dem til.

Bits By Beetle Cookiepolitik

For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste websites.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

Hvordan bruger vi cookies?

WooCommerce

WooCommerce er navnet på vores webshop-platform. De cookies, der knytter sig til WooCommerce er nødvendige for at butikken på BitsByBeetle.dk kan fungere. Det er f.eks. cookies der husker hvilke produkter der er i din indkøbskurv og lignende, som sikrer at du får en bedre brugeroplevelse.

Google Analytics

Google Analytics er et gratis statistikprogram, der vha. cookies samler data om, hvordan brugerne bevæger sig rundt på BitsByLiving.dk. F.eks.: Hvad er mest besøgt? Hvor mange besøgende er der? Hvor mange besøger os med mobiltelefon? Vi bruger disse data til at forbedre din brugeroplevelse. Der er ingen af disse cookies der holder øje med eller lagrer hvem du er.

Google Adwords- og Facebook Retargeting

Google Adwords og Facebook re-targeting er meget brugt i web-markedsføring. Det handler om at tilbyde brugeren reklamer, man forventer, de vil være interesseret i. På BitsByBeetle.dk har vi en cookie, der registrerer at din computer har besøgt BitsByBeetle.dk og intet andet. Når du så går til et andet site, hvor vi har købt reklameplads, er der en forøget chance for at du der vil se en reklame fra BitsByBeetle.dk. Læs mere om Google’s cookies her.

Hvordan kontrollerer du cookies?

Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil.  Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Bemærk at vores hjemmeside ikke vil fungere optimalt hvis du sletter dine cookies. Cookies slettes og kontroleres i din browsers indstillinger.

Produkter

Find din favoritmodel og køb den her på siden.

Handelsbetingelser

Har kan du læse om vilkår for at handle med os.

Kontakt

Hvis du ikke kan finde hjælp her på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Abonnér på vores nyhedsbrev

Tak fordi du handlede hos os!

Vi har mange gode ideér, som vi endnu ikke har nået at realisere. Hvis du også er nysgerrig efter hvad det kan blive til, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som kommer ca. en gang om måneden. Måske du også får et tilbud i ny og næ.

Tak for interessen, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev